fantasymedia.nl media.nl

Facebook Page

Recent Posts

De beste gadgets voor gaming

Wat zou een gaming pc zijn zonder de bijbehorende coole gadgets? Incompleet. Daarom is hier een lijst van de hottest items van 2017 die ervoor zorgen dat pc gaming een echte ervaring kan worden genoemd!

1. Xbox One Elite Controller


De muis en het toetsenbord zullen voorlopig wel beter blijven dan een controller bij PC gaming, maar voor degene die liever wat in hun handen hebben om te spelen, dan is dit het beste wat je kunt kopen. Makkelijk aan te sluiten op de PC via een USB kabel en het is mogelijk de controller te custamizen tot zekere hoogte. Het is mogelijk de knoppen om te wisselen (bijvoorbeeld meer grip of juist minder).

2. Thrustmaster Racing Wheel


Voor de pc racers onder ons is de Thrustmaster VG T15 Force Feedback Racing Wheel de gadget om te kopen. Het is ook mogelijk de Thrustmaster te gebruiken op de PS3 en PS4 en heeft een goede balans tussen performance en prijs. Het is ook mogelijk de geüpgraded versie te kopen en dan krijg je drie pedalen van zware kwaliteit om een zo écht mogelijke ervaring te geven aan het gamen. De basis Thrustmaster is ook gewoon goed.

3. Retro Classics


Er is nooit wat mis met een beetje nostalgie. Daarom staat de Buffalo Classic USB Gamepad ook op deze lijst. Deze controller is perfect voor degene die graag NES/SNES of (Super) Famicom games willen spelen via een emulator. Want zulke retro games spelen met een hyper moderne Steam controller voelt gewoon niet hetzelfde als vroeger. De controller heeft een USB port en is heel makkelijk aan te sluiten op de PC.

4. Steam Controller


Valve – het bedrijf achter Steam – heeft een brug geslagen tussen het gouden duo van toetsenbord en muis en de controller die zo populair zijn bij de consoles. Hoewel het nooit aan de vorige combinaties kan tippen als het komt op competitief spelen, is het wel een ideale controller voor de andere genres waar vroeger nooit veel aandacht aan werd besteed. RTS games spelen vanaf de bank heeft toch zo zijn charmes.

5. Qanba Q1


Simulatiespellen zijn sinds jaar en dag populair om op de pc te spelen en met de Qanba Q1 Flight Stick heb je een multifunctionele arcade en flight stick. De Qanba Q1 valt vooral op vanwege zijn prijs – goedkoper dan de rest en toch zitten alle belangrijke knoppen erop. De performance is goed en het zorgt ervoor dat vliegsimulatie en ook arcadespellen nét wat meer glans krijgen dan met een toetsenbord en muis

6. Xbox 360 controller


Als hekkensluiter wordt de Xbox 360 controller genoemd. Misschien een vreemde eend in de bijt, maar is zeker wel noemenswaardig. Deze controller is makkelijk op de pc aan te sluiten via de USB-kabel en hij staat vooral op de lijst vanwege de prijs-kwaliteitverhouding. Ook de budgetgamer kan genieten van ijzersterke kwaliteit met deze oude controller!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2018 fantasymedia.nl All Rights Reserved