fantasymedia.nl media.nl

Facebook Page

Recent Posts

Hoe breng jij je spel naar het volgende niveau?

Je wil de beste zijn van jouw ranking. Maar hoe doe je dat dan? Hieronder vind je een aantal tips waarmee jij je spel naar het volgende niveau kunt brengen. Het zijn tips over bijvoorbeeld hardware, instellingen, noem maar op.

1. Voldoende rust
Zoals de Marsreclame gaat: je bent jezelf niet als je honger hebt, zit het eigenlijk ook zo met next-level gaming. Het advies is ook niets voor niets om voldoende rust, eten en drinken te hebben voor tijdens het gamen. Doe het net zoals bij lange afstandsritten: game twee uur intensief en doe daarna tot 15 minuten wat anders. Ga even je benen strekken bijvoorbeeld.

2. Schone PC
Het is natuurlijk ook belangrijk dat jouw PC schoon is, want doordat de computer zo warm wordt, trekt het heel veel stof aan. Als er veel stof in de pc zit, is het lastiger om goed te koelen en gaat de performance achteruit. Dat is natuurlijk zonde. Maak je PC daarom ook één keer in de zoveel tijd open om heb eens schoon te maken.

3. Schakel v-sync uit
Deze tip gaat niet altijd op, maar let goed op de instellingen van je beeldscherm. Wanneer v-sync aanstaat wordt de frame rate verlaagd om bij jouw beeldscherm te passen. Dat kan al snel tot gevolg hebben dat je een spel op 30 FPS moet spelen terwijl je richting de 60 FPS had kunnen bereiken.

4. Zorg voor goede gear
Vooral bij multiplayer games is het belangrijk dat je zo snel mogelijk kunt reageren op wat er in het spel gebeurd. Wanneer je een echte gaming muis en gaming toetsenbord hebt, wordt de tijd die het duurt om je reactie te registeren sneller (muisklik, toets indrukken). Dat kan er voor zorgen dat je het net wel overleefd.

5. Twitch.tv
Wat voor meeste Voetbal International of UEAFA World Cup is, is Twitch.tv voor gamers. Hier streamen duizenden gamers, zowel professionele als niet-professionele gamers. Dit is dé plek om alle tips en tricks te vinden over hoe je net wat beter kunt worden.

6. Leer van je fouten
Het is eigenlijk een dooddoener, maar het is belangrijk om van je fouten te leren. Je hebt een spel verloren, of je bent net dood gegaan. Het is dan belangrijk om voor jezelf er achter te komen wáárom je verloren hebt of dood bent gegaan. Was je loadout niet optimaal voor deze map?

7. Geduld
Rome is niet in één dag gebouwd en het is ook niet mogelijk om in één dag opeens zoveel beter te worden dan dat je gisteren was. Je hebt veel geduld nodig om beter te worden, omdat je moet blijven oefen en ook van je fouten blijft leren.

8. Zoek naar je eigen speelstijl
Niet iedere speler is hetzelfde en daarom passen verschillende wapens ook bij verschillende mensen. Zoek naar je eigen speelstijl om te weten te komen waar jij het beste bent. Is dat bijvoorbeeld zo ver mogelijk van alle actie vandaan als sniper? Of ben je liever een support en zorg jij dat iedereen blijft leven?

9. De instellingen
Het is ook belangrij om ervoor te zorgen dat je instellingen goed zijn ingesteld en dat je software helemaal up-to-date is. Wanneer de instellingen specifiek zijn ingesteld op de hardware die jij hebt, gaat de preformance van het spel omhoog en ook die van jou.

10. Overclock
Met overclock kun je je snelheid van je processor omhoog halen. Wees er dan wel op bedacht dat deze dan veel sneller veel warmer wordt en dat je moet zorgen voor goede koeling. Met een overclock haal je méér uit je pc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2018 fantasymedia.nl All Rights Reserved