fantasymedia.nl media.nl

Facebook Page

Recent Posts

De beste gamers aller tijde

Wat zou een blog over gamers zijn zonder de grootste vier gamers aller tijde te benoemen? Je zal toch een voorbeeld moeten hebben als je echt voor de pro-scene wil gaan. Hieronder vind je een lijst van de top vier spelers aller tijde:

1) Faker


Lee Sang-hyeok, ook wel beter bekend als Faker, is de onbetwiste nummer één van e-sports. In 2013 maakt hij zijn debut met het spel League of Legends en is sindsdien niet meer weg te denken uit de scene. Hij heeft tot nu toe het meeste geld verdiend van alle e-sportspeler en is ook de enige e-sportspeler die ooit op de cover van ESPN heeft gestaan!

2) Boxer


Lim yo Hwan, ook wel beter bekend als BoxeR, was de onbetwiste nummer één van e-sports. Hij debuteerde in 1998 met het spel StarCraft en in 1999 won hij zijn eerste toernooi. Dit was zeker een prestatie, aangezien hij de underpowered Terran gebruikte. Hij maakte pas echt furore toen hij Yellow versloeg en twee Starleague titels achter zijn naam schreef.

3) Fatal1ty


Jonathan Wendel, ook wel beter bekend als Fatal1ty, is de beroemdste speler van Amerika. Hij debuteerde in 1999 toen hij zijn eerste Quake 3 toernooi won. Hij heeft in totaal 5 wereldtitels op zijn naam staan van Quake 3. Hij is een van de weinige e-sportspelers die zijn naam heeft weten om te bouwen in een regelrecht merk.

4) Grubby

Manuel “Grubby” Schenkhuizen poses for a portrait during Red Bull Training Grounds in Santa Monica, CA. USA on 21st of June, 2013.

Manuel Schenkhuizen, ook wel beter bekend als Grubby, is een Nederlandse pro-gamer en heeft zijn debut gemaakt met het spel Warcraft 3. Hij heeft sindsdien meer dan 30 gouden medailles weten te bemachtigen in zijn carrière. In 2011 is hij overgestapt naar StarCraft, waar hij ook een goede carrière wist op te bouwen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2018 fantasymedia.nl All Rights Reserved