fantasymedia.nl media.nl

Facebook Page

Recent Posts

Waarom live gokken net een spannend spel is

De adrenalinekick

Het nieuwste van het nieuwste: live gokken. Dit is de nieuwe trend bij bookies/bookmakers zoals Ladbrokes live betting. Je kent natuurlijk wel het normale gokken bij bookmakers, je zet in op een wedstrijd úren voordat de wedstrijd daadwerkelijk begint. De spelers komen het veld op en gaan beginnen met spelen. Maar je ziet dat je ploeg waarop je hebt ingezet gewoonweg niet presteert. Tja, wat nu? Vooraf deden ze het nog zo goed… Om dat op te lossen hebben ze live gokken ontwikkeld. Het nieuwe spannende spel in de online gokwereld!

De in-plays

Tijdens het spel kan natuurlijk van alles gebeuren. De beste speler, de favoriet van het seizoen komt lelijk ten val en kan niet meer verder spelen. De eens kansloze tegenstander heeft opeen een prachtkans om de overwinning te pakken. Als je op juist dat moment bij live gokken inzet, krijg je de beste odds om tegen in te zetten. De odds veranderen ook constant al naar gelang het spel vordert. Wordt er niet in de tweede helft gescoord? Dan gaan de odds voor latere in-plays omlaag, omdat de computer die achter het programma zit er nu vanuit gaat dat er ook in de tweede helft niet of weinig wordt gescoord.

Als jij weet dat de ploeg traditioneel en goede tweede ronde speelt, dat nog bij lange na niet alle energie is verbruikt, dan is dit het moment om in te zetten voor de mooie prijzen. Want zoals daarnet al is aangestipt, werken computers met programma’s. Maar die kunnen niet met alles rekening houden. Als je de wedstrijd live meekijkt, dan kan je goede momenten zien om in te zetten en die machine te slim af te zijn.

De spanning

Het kijken van de wedstrijd is natuurlijk al groot vermaak. Maar nu wordt het nog spannender: je gaat de wedstrijd volgen om je slag eruit te slaan. Zo wint niet alleen jou favoriete ploeg, maar jij ook! Zolang je met niet al te grote bedragen gokt. Zet nooit te veel in. Voordat de wedstrijd van start gaan moet jij je strategie al klaar hebben liggen. Want tijd en de odds die de computer uitspuugt zijn de belangrijkste dingen om rekening mee te houden.

Je zit helemaal in de wedstrijd en je wil natuurlijk op het juiste moment inzetten. Je krijgt zo het meeste uit je geld. Dat is de lol van live gokken. Op de kantelpunten moet je snel zijn; als er lang niet wordt gescoord gaan de odds vanzelf omhoog voor score. Gaat de favoriete speler eruit, dan gaan de odds voor het andere team natuurlijk omhoog. Als je dan inzet, krijg je de beste odds.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2018 fantasymedia.nl All Rights Reserved