Over

Over FantasyMedia
FantasyMedia, de blog waar jij je fantasie op los kunt laten! Wij zullen voor zowel de beginnend gamer als voor de veteraan content plaatsen, zodat er voor ieder wat wil te lezen valt. Deze hele blog draait om gaming en games en alle zaken die daar bij horen. De schrijvers van de blogs zijn allemaal gamers – allemaal van een ander niveau – en zorgen voor content die past bij jou.

Wij zullen schrijven over zo veel mogelijk facetten van gaming om een zo groot mogelijk publiek te kunnen bereiken. Wij schreven over de tips en tricks om een betere speler te worden, waar je vooral op moet letten als je een gaming pc gaat kopen of wil (laten) maken en ook een Hall of Fame voor de beroemdste gamers aller tijden. Ook zal over de e-sportscene geschreven worden en over het gokken bij e-sports.

Sinds de jaren ’90, waar de e-sports groot is geworden, zijn er ook vele bookmakers die e-sports aanbieden om op in te zetten. Wij zullen het hier ook over hebben, want wedstrijden en gokken gaan als sinds mensenheugenis samen. Hoewel er niemand meer leeft om te vertellen hoeveel geld je bij de gladiatorengevechten in het Colosseum kon winnen, is en zal het voorlopig onderdeel blijven van de e-sportscene.

De e-sportscene staat nooit stil en er zijn voortdurend ontwikkelingen op het gebied van hardware en software. Het wordt door ons in de gaten gehouden en als er iets noemenswaardigs gebeurd is, wordt daar zeker aandacht aan besteed. Schroom vooral niet om content aan te vragen als je wat specifieks wil weten. Wij zijn er om jou te helpen zo veel mogelijk plezier te hebben met gamen, want daar draait het allemaal uiteindelijk om: lol hebben. Wij wensen jou veel leesplezier toe! Game on.